Noodles
- 
        Meng bloem, water en een snuf zout. Kneed tot een bol deeg. Dek af en laat voor circa 30 minuten rijzen. 
- 
        Bestuif je werkblad met bloem en rol het deeg uit. Snijd doormidden, vervolgens in repen en draai/trek er lange slierten van. Breng een pan water aan de kook en kook de noodles voor circa 1 minuut. 
Dan Dan saus
- 
        Pel en pers de knoflook. Verhit olie in een pan en bak de knoflook voor circa 5 seconden. Zet apart. 
- 
        Pel en snijd de ui fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui voor circa 2 minuten en voeg het gehakt, een snuf zout en knoflook toe. Zet het vuur uit en voeg de pindakaas, chili-olie, sojasaus, suiker en azijn toe aan de pan en meng goed door. 
Serveren
- 
        Snijd de bosui en rode peper in dunne ringen. Hak de pinda’s grof. 
- 
        Serveer de noodles met het gehakt-mengsel, taugé, bosui, rode peper en pinda’s. Garneer met koriander. 
 
 
 
   
 
 
 
   
 
   
 
   
   
   
   
       
 
   
   
 
  
1 reactie
Kan iemand mij helpen aan een (online) shop waar ik die Dan Dan saus kan bestellen?