- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Schil de appels en snijd deze in blokjes.
- Rasp de citroen en voeg dit samen met de honing en havermoutvlokken toe aan de appelblokjes. Hak de walnoten en voeg deze toe aan de appelblokjes.
- Halveer de filodeegvellen, verdeel het appelmengsel in acht porties.
- Schep op elk filodeegvel 1 eetlepel appelmengsel. Herhaal dit totdat de filodeegvellen op zijn.
- Leg de filoflapjes op een met bakpapier beklede ovenplaat, bestrijk met een beetje olie en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties