De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Abrikozen met tijm en geitenkaas

Abrikozen zijn heerlijk om te eten in de zomer. Probeer ze eens als amusehapje.

10 min. voorbereidingstijd
10 min. oventijd
Direct naar recept
abrikoos met geitenkaas

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Abrikozen zijn ontzettend lekker met geitenkaas. Het zoutige van de kaas en het honingzoete van de abrikoos past perfect bij elkaar."

Bereidingswijze

Abrikozen met tijm en geitenkaas

  1. Verwarm de oven tot 200 °C.

  2. Was de abrikozen, halveer ze en verwijder de pit. Leg de abrikozen met de snijkant naar boven op de bakplaat.

  3. Breng op smaak met de honing en leg hier de tijm bij. Rooster de abrikozen voor 10 minuten in de oven.

  4. Pureer  de geitenkaas en crème fraîche glad tot een crème en breng op smaak met peper.

  5. Doe de geitenkaascrème in een spuitzak en spuit op de plek waar de abrikozenpit zat.

  6. Hak de pistachenoten en garneer de abrikozen. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.