De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

abrikozen met tijm en geitenkaas

Abrikozen zijn heerlijk om te eten in de zomer. Probeer ze eens als amusehapje.

10 min voorbereidingstijd
10 min oventijd
abrikoos met geitenkaas

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Abrikozen zijn ontzettend lekker met geitenkaas. Het zoutige van de kaas en het honingzoete van de abrikoos past perfect bij elkaar."

Bereidingswijze

Abrikozen met tijm en geitenkaas

  1. Verwarm de oven tot 200 °C.

  2. Was de abrikozen, halveer ze en verwijder de pit. Leg de abrikozen met de snijkant naar boven op de bakplaat.

  3. Breng op smaak met de honing en leg hier de tijm bij. Rooster de abrikozen voor 10 minuten in de oven.

  4. Pureer  de geitenkaas en crème fraîche glad tot een crème en breng op smaak met peper.

  5. Doe de geitenkaascrème in een spuitzak en spuit op de plek waar de abrikozenpit zat.

  6. Hak de pistachenoten en garneer de abrikozen. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker