Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Wat betekent ‘glaceren’?
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Wat betekent ‘glaceren’?

De basis van koken
Wat betekent ‘glaceren’?

Je zou kunnen denken dat dit woord iets met ijs te maken heeft, maar dat is niet zo. Glaceren betekent dat je een product laat garen tot het mooi zacht is en het een glanzende buitenkant heeft. Dit kan bijvoorbeeld met stukken vlees of kip, maar ook met groente, fruit of noten. Je gebruikt een vetstof (boter of olie bijvoorbeeld) en een vloeistof (wijn, bouillon, sap etc) om te glaceren. Bij deze techniek is het belangrijk dat alle stukken even groot zijn voor een gelijkmatige garing.

Bekijk alle recepten waarin geglaceerd wordt

geglaceerde wortels

Ook interessant

  • Traybake met duchesses en pompoen

    Traybake met de feestdagen? Jazeker! Deze traybake met duchesses is fool proof en snel te maken.

    voorbereidingstijd 20 min
    oventijd 20 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Wim Ballieu
    Wim Ballieu

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    aviko
  • Linguine met ansjovisboter en saus van cherrytomaten
    Less is more is het credo van de Italiaanse keuken en deze linguine met ansjovisboter en saus van cherrytomaten is daar het perfecte voorbeeld van!
    average score: 3,1

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Haal de folie van de verpakking en zet het gehaktbrood in de voorverwarmde oven. Laat het circa 40 minuten garen.
  • Ramon's signature cheeseburger

    Sappig rundvlees, gesmolten kaas en verse toppings tussen een zacht bolletje. Deze cheeseburgers zijn perfect voor een gezellige avond thuis!

    voorbereidingstijd 120 min
    oventijd 50 min
    wachttijd 660 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Ramon Brugman
    Ramon Brugman buitenkeuken

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Kersthapjes waarmee je indruk maakt!
  11. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  12. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  13. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  14. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  15. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  16. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  17. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  18. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  19. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  20. Hoelang moeten groenten koken?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 21:35 - 22:40
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  2. 22:40 - 23:50
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  3. 23:50 - 00:45
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  4. 00:45 - 01:45
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  5. 01:45 - 02:40
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  6. 02:40 - 03:00
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  7. 03:00 - 03:20
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  8. 03:20 - 03:35
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  9. 03:35 - 04:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  10. 04:00 - 04:30
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  11. 04:30 - 04:50
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  12. 04:50 - 05:20
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  13. 05:20 - 05:45
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  14. 05:45 - 06:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  15. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  16. 06:25 - 06:50
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  17. 06:50 - 07:10
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  18. 07:10 - 07:45
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  19. 07:45 - 08:20
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  20. 08:20 - 08:50
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  21. 08:50 - 09:25
    French Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  22. 09:25 - 09:55
    French Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  23. 09:55 - 11:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  24. 11:00 - 11:30
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  25. 11:30 - 12:05
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  26. 12:05 - 12:40
    Hugo Maakt Kennis: Ierland
    (Nu op tv)
  27. 14:25 - 15:00
    The Streets with Dan Hong
    (Nu op tv)
  28. 15:00 - 15:35
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  29. 15:35 - 16:05
    Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken
    (Nu op tv)
  30. 16:05 - 16:35
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  31. 16:35 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  32. 17:00 - 17:20
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  33. 17:20 - 17:55
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  34. 17:55 - 18:30
    Ramon's Buitenkeuken
    (Nu op tv)
  35. 18:30 - 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  36. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  37. 20:00 - 21:15
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  38. 21:15 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  39. 22:15 - 23:15
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  40. 23:15 - 00:15
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C