Als je zin hebt om een beetje te experimenteren (en je onze 12 lekkerste tosti's al hebt uitgeprobeerd) is het tijd om te zien wat je in de keukenkastjes hebt liggen om je tosti naar een nóg hoger niveau te tillen. Zoals met dit verassende ingrediënt...
Medjoul dadels
De klassieke tosti met ham en kaas is een gouwe ouwe! Maar je kunt 'm veel spannender én lekkerder maken met medjoul dadels. Deze dadels zijn heerlijk zacht en kleverig en geeft je tosti die heerlijke smaakbeleving van zoet versus zout. Tip: medjoul dadels zijn best prijzig, je kunt ze daarom ook vervangen voor Iraanse dadels. Deze zijn een stuk goedkoper en smaken minstens zo lekker!
Hoe maak je het?
De dadels stop je (ontpit natúúrlijk) tussen de twee lagen kaas voor die heerlijke kaasdraden met daarboven op een plak ham. Wil je je tosti naar een nóg hoger niveau tillen? Dan vervang je de ham met dikke plakken spek. Of dat gek is? Absoluut niet, denk maar aan onze beroemde combinatie van een pannenkoek met kaas, spek, en stroop.