
Het stralende middelpunt van de Hollandse pot: aardappelpuree. Maar om variatie aan te blijven brengen in de standaard aardappels-groente-vlees delen we 5 variaties op de klassieke aardappelpuree.

Aardappelselderij-stamppot met crème fraiche
Een simpele en héérlijke manier om wat extra vitaminen toe te voegen aan je puree.

Grove aardappelpuree met venkelzaad
In plaats van de aardappels tot een smeuïger puree te stampen kun je 'm ook wat grover later. Venkelzaad maakt het helemaal af.

Zoete-aardappelpuree
In plaats van enkel aardappel kun je de puree ook aanvullen, of volledig vervangen door zoete-aardappel.

Broccoli-aardappelpuree met kerrie
Ook een manier om extra groente toe te voegen: broccoli door je puree. Wat kerriepoeder erbij en je hebt een verrassende puree.

Aardappelpuree met oude kaas
Een puree met geraspte oude kaas: perfect voor dagen waarop je net dat extraatje wilt.