Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Search icon

Hoofdnavigatie

  • Recepten
  • Populair
  • Thema's

Mijn account

  • Ik heb een account
    Inloggen
  • Maak een account aan om recepten te bewaren
    Inschrijven
De basis van koken

Trancheren

Trancheren

Vlees, wild, gevogelte of vis in gelijke plakken snijden heet trancheren. Meestal wordt het product in schuine plakken gesneden. Hierdoor lijkt het groter. Bij vlees, wild of gevogelte trancheren is het heel belangrijk om haaks op de draad te trancheren. Dit klinkt heel lastig maar is gewoon een kwestie van kijken hoe de draad loopt en dan in tegengestelde richting snijden. Hierdoor blijft het vlees lekker mals.

 

Gerelateerde items

  1. Keukenbrigade
    Nieuws

    Keukenbrigade

  2. Kalfsoester met doperwten ’hummus’

    Kalfsoester met doperwten ’hummus’

    45 min
    Met een account kun je dit recept bewaren
  1. Hollandse trots: de lekkerste gerechten uit de Nederlandse keuken
  2. De allerlekkerste verjaardagstaarten
  3. De lekkerste gerechten onder de 15 minuten
  4. 6 x de lekkerste zoete baksels
  5. De allerlekkerste snacks voor jouw movie night
  6. Wauw! Deze 5 tosti-recepten wil je maken
  7. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  8. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  9. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  10. Hoelang moeten groenten koken?
  11. Wat is het verschil tussen bladerdeeg en filodeeg?
  12. Van kruimig tot vast: verschillende soorten aardappels
  13. Koken met munt
  14. Waar wordt de frikandel van gemaakt?
  15. Waar wordt yoghurt van gemaakt?
  16. Verschillende soorten yoghurt
  17. Wat is burrata & wat zijn de lekkerste combinaties?
  18. Fijne feitjes & heerlijke recepten met frambozen
  19. De duurste ingrediënten ter wereld
  20. Opperdoezer Ronde: de lekkerste aardappel van Nederland!
Logo 24Kitchen

Footer mobiel

  • Contact
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyvoorwaarden

Footer navigatie

  • Receptenzoeker
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube