De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tjap tjoy met gegrilde zalm

Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking. Schil en snijd de wortel in reepjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de komkommer en courgette in dunne reepjes.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tjap tjoy met gegrilde zalm

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking. Schil en snijd de wortel in reepjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de komkommer en courgette in dunne reepjes. Pel de ui, snijd in vieren en vervolgens in dunne plakken. Pel en hak de knoflook.

Verhit een scheutje olie in een wok en bak de paprika’s, knoflook en ui. Voeg de wortel, komkommer en courgette toe. Roer goed door en voeg de suiker, sojasaus en bouillon toe. Laat op laag vuur 3 minuten doorkoken en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de grillpan voor. Trancheer de zalm in dunne plakken. Bestrijk de zalm met olie en gril de zalm 1 minuut aan maar 1 kant.

Verdeel de zalm over de Tjap Tjoy en serveer met de rijst.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

2 reacties

Lijkt mij echt lekker, wat ik alleen jammer vind, is dat er geen video filmpjes zoals een paar jaar geleden vertoont werden, worden afgespeeld.
Corka Vink
13-04-2024
Het is een makkelijk en heeeel erg lekker recept dankjewel Danny
Marij Stofmeel
24-07-2025

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.