De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tjap tjoy met gegrilde zalm

Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking. Schil en snijd de wortel in reepjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de komkommer en courgette in dunne reepjes.

30 MIN
Tjap tjoy met gegrilde zalm

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking. Schil en snijd de wortel in reepjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Snijd de komkommer en courgette in dunne reepjes. Pel de ui, snijd in vieren en vervolgens in dunne plakken. Pel en hak de knoflook.

Verhit een scheutje olie in een wok en bak de paprika’s, knoflook en ui. Voeg de wortel, komkommer en courgette toe. Roer goed door en voeg de suiker, sojasaus en bouillon toe. Laat op laag vuur 3 minuten doorkoken en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de grillpan voor. Trancheer de zalm in dunne plakken. Bestrijk de zalm met olie en gril de zalm 1 minuut aan maar 1 kant.

Verdeel de zalm over de Tjap Tjoy en serveer met de rijst.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker