Lam met zoete aardappels
Ris
de tijm. Pel de knoflook. Vijzel de tijm, knoflook, piment, korianderzaad,
madame Jeanette en een scheutje olijfolie tot een smeuïge massa. Breng op smaak
met een beetje zout. Smeer de biefstukken er mee in en laat circa 20 minuten
marineren.
Schil en snijd de zoete aardappel in plakken van circa 1 centimeter. Smeer de plakjes in met een beetje olijfolie. Gril de biefstukken en de aardappel circa 5 minuten. Leg de biefstukken op een bord en dek af met aluminiumfolie. Laat het vlees circa 5 minuten rusten.
Serveren
Leg
de gegrilde aardappel op een schaal. Trancheer de lam in dunne plakjes en leg deze
erbij. Snijd de watermeloen in grove stukken en verdeel over het gerecht. Breng
op smaak met de rasp en sap van de limoen.
Meld je aan en praat mee