Stoofperenrecept
- 
        
Schil de peren en snijd de sinaasappel in plakken.
 - 
        
Meng de rode wijn, de suiker, kruidnagels, sinaasappel en het kaneelstokje met elkaar.
 - 
        
Zet de peren er rechtop in een grote pan en voeg net zoveel van het wijnmengsel toe, totdat de peertjes onder staan.
 - 
        
Als de peren nog niet helemaal onder het vocht staan in de pan, voeg dan nog een scheut wijn, of eventueel water, toe.
 - 
        
Breng de pan met stoofperen zachtjes aan de kook. Stoof de peren met de deksel op de pan (op laag vuur) in ongeveer 3 uren gaar.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
2 reacties
Graag even zo snel mogelijk antwoord.
Bedankt voor je oplettendheid. Het recept is herzien en aangepast.
Groetjes,
Team-24Kitchen