Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Rivierkreeftjes
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Rivierkreeftjes

De basis van koken
Rivierkreeftjes

Rivierkreeftjes of rivierkreeften zijn familie van de kreeften. Er zijn verschillende soorten rivierkreeften, die – in tegenstelling tot andere kreeften – in zoet water leven. Sommige rivierkreeften blijven heel klein. Vaak worden ze gekookt en gepeld verkocht en lijken door hun rode kleur en vorm op gepelde garnalen. Ze smaken echter heel anders dan garnalen. Door de vleesachtige textuur en smaak is het een geliefd ingrediënt bij veel mensen (zelfs niet-visliefhebbers). Doordat je ze vaak voorgekookt koopt, hoef je ze alleen nog maar te verwarmen door een pasta of voor bij de borrel. Je kunt ze ook gewoon koud eten, lekker fris met fruits de mer, zelfgemaakte cocktailsaus en groentecrudité.

Rivierkreeftjes

Ook interessant

  • Champagne-risotto

    Risotto is altijd een goed idee. Geef er een nieuwe twist aan door net als in dit recept champagne te gebruiken! 

    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Lobster-roll met bieslookmayonaise

    Deze lobster-roll met bieslookmayonaise past perfect bij een zonnige dag. Laat het smaken ! 

    voorbereidingstijd 40 min
    average score: 3,3

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Miljuschka Witzenhausen
    miljuschka witzenhausen aan de kust

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • The Taste of Cooking: Linzen

    Lauw warme salade van ‘Du Puy Linzen’ in zoete puntpaprika met venkel en olijven (vegetarisch)

    voorbereidingstijd 60 min
    average score: 2,3

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Angélique Schmeinck
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Kersthapjes waarmee je indruk maakt!
  11. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  12. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  13. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  14. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  15. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  16. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  17. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  18. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  19. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  20. Hoelang moeten groenten koken?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 01:40 - 02:45
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  2. 02:45 - 03:30
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  3. 03:30 - 03:35
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  4. 03:35 - 04:00
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  5. 04:00 - 04:20
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  6. 04:20 - 04:50
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  7. 04:50 - 05:15
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  8. 05:15 - 05:35
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  9. 05:35 - 05:55
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  10. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  11. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  12. 06:25 - 06:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  13. 06:30 - 06:45
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  14. 06:45 - 07:15
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  15. 07:15 - 07:35
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  16. 07:35 - 08:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  17. 08:00 - 08:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  18. 08:35 - 09:05
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  19. 09:05 - 09:35
    De Smaken van Oostenrijk
    (Nu op tv)
  20. 09:35 - 10:00
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  21. 10:00 - 10:35
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  22. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  23. 11:10 - 12:30
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  24. 12:30 - 13:00
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  25. 13:00 - 13:35
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  26. 13:35 - 14:35
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  27. 14:35 - 15:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  28. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  29. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  30. 16:05 - 16:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  31. 16:30 - 16:55
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  32. 16:55 - 17:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  33. 17:00 - 17:20
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  34. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  35. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  36. 18:30 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  37. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  38. 20:00 - 21:15
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  39. 21:15 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  40. 22:15 - 22:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  41. 22:50 - 23:20
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  42. 23:20 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  43. 23:50 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  44. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  45. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C