Overslaan en naar de inhoud gaan
Home

Hoofdnavigatie

  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
  • Video

Mijn account

  • Ik heb een account
    Inloggen
  • Maak een account aan om recepten te bewaren
    Inschrijven
Loïc: Zot van Koken
Loïc: Zot van Koken

Kijk naar Loïc: Zot van Koken

elke werkdag om 17.10u exclusief op 24Kitchen, kanaal 24

Paprika ontvellen

De basis van koken
Paprika's

Hoe ontvel ik een paprika?

De makkelijkste en lekkerste manier om paprika te ontvellen is de paprika op een gaspit (direct op de gaspit leggen of aan een vork in de vlam houden) of in de oven te roosteren, totdat de schil zwart is. Daarna laten afkoelen. Vervolgens de schil er aftrekken. Als u de paprika schoon wilt maken, doe dit dan niet met water, maar met keukenpapier, zo blijft de smaak behouden. Een voordeel van deze ontvelmethode is dat de paprika meteen gaar is en een aangename roostersmaak heeft.

Loïc: Zot van Koken

Kijk elke werkdag om 17.10 op kanaal 24!

Loïc: Zot van Koken

Gerelateerde items

  • Tomaten ontvellen

    De basis van koken
    Tomaten ontvellen
  • Paprika

    De basis van koken
    Paprika
  1. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  2. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  3. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  4. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  5. Kersthapjes
  6. Rollade braden met tips van de chef
  7. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  8. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  9. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  10. Koken met munt
  11. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  12. De allerlekkerste verjaardagstaarten
  13. 6 x de lekkerste zoete baksels
  14. De allerlekkerste snacks voor jouw movie night
  15. Wauw! Deze 12 tosti-recepten wil je maken
  16. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  17. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  18. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  19. Hoelang moeten groenten koken?
  20. Wat is het verschil tussen bladerdeeg en filodeeg?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide
Logo 24Kitchen

Footer navigatie

  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube

Service links

  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacybeleid