Overslaan en naar de inhoud gaan

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Registreer in 1 minuut
24Kitchen homepage

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
  • 24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
24K banner
24K banner
24kitchen tv
  1. Home
  2. Populair
  3. Oranje kleuren
Kooktips

Oranje kleuren

Oranje kleuren
oranjetompouce

Tompoucen of tompoezen, dat heerlijke gebakje met twee lagen knapperig (blader)deeg met banketbakkersroom ertussen en een glazuurlaagje bovenop, kennen we allemaal. Met Koninginnedag is deze lekkernij zeer geliefd, waarschijnlijk omdat het een typisch Nederlands gebakje is. Het glazuur wordt dan oranje gekleurd. Dit kun je doen door wortelsap te mengen met poedersuiker en eventueel wat fijngemalen wortel toe te voegen.

 

Bekijk hier het recept voor tompoezen.

 

Meer inspiratie

  • Dit is het verschil tussen de kleuren paprika
    Nieuws
  • Oranje tompoucentaart
    75 min

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. Met deze foodhack snijd je binnen 30 seconden een ui
  2. Met deze tips van Gordon Ramsay bak je de beste biefstuk ooit
  3. Oelala! Deze ingrediënten schijnen lustopwekkend te zijn
  4. 5 redenen om meer rijst te eten
  5. Dit pittige gerecht met kaas is enorm populair in Zuid-Korea
  6. Met deze tips maak je de lekkerste pokébowl (+ recepten)
  7. Bakkers opgelet: dit Nutella-koekje maak je met slechts 4 ingrediënten
  8. 15x lekkere en gezónde recepten voor doordeweeks
  9. Verras je gasten met deze feestelijke kerstborrelboom
  10. Miljuschka: "Zo vier jij kerst zonder stress"
  11. Je hebt een kaasrasp waarschijnlijk altijd op de verkeerde manier gebruikt
  12. Voeg dit verrassende ingrediënt toe aan je klassieke tosti voor extra smaak
  13. Stoofperen: alle informatie over deze heerlijke peertjes! (+ recepten)
  14. Wát? Zo maak je witte-speculoosfudge in 5(!) minuten
  15. Wat is het verschil tussen speculaas en speculoos?
  16. Knoflook snijden, raspen of persen? Zo krijg je de sterkste smaak
  17. 12 originele recepten met bloemkool
  18. Zo maak je supereenvoudig een eigen chocoladeletter
  19. Verrassend: dit ingrediënt geeft meer smaak aan je pompoen
  20. Is pompoen gezond?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Logo 24Kitchen
  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Twitter (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Pinterest (externe link)
  • YouTube (externe link)
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C