Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Openstaande mosselen
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Openstaande mosselen

De basis van koken
Openstaande mosselen

Mosselen worden meestal vacuüm verpakt. Als de mosselen net uit de verpakking komen, staan ze vaak een beetje open. Mosselen zien de verpakking als een beschermde omgeving en daardoor ontspannen ze zich. Spoel de mosselen in ruim koud water. Tik tegen de openstaande schelp. Als de schelp zich sluit, is dat een teken dat de mossel nog vers is. Sluit de schelp zich niet, dan kun je deze beter net als beschadigde of gebroken schelpen weggooien.

Openstaande mosselen

Ook interessant

  • Mosselen in dragon-kervelboter

    Mosselen bereiden hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De zelfgemaakte dragon-kervelboter doet het meeste werk en geeft het gerecht een kruidige smaak.

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    • Een recept van Perry de Man
      Perry de Man Brigade
    • Een recept van Jet van Nieuwkerk
      Jet van Nieuwkerk

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Quooker
  • Tomatensoep met gehaktballen

    Een ouderwetse tomatensoep maken met balletjes: er is bijna niemand die dit nostalgische soepje niet lekker vind. Door de lettervermicelli geheel kidsproof!

    voorbereidingstijd 25 min
    wachttijd 30 min
    average score: 4,6

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Job en Perry
    Miniatuurvoorbeeld

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Mosterdsoep met spekjes

    Zelf een romige mosterdsoep maken met het basisrecept van Rudolph: makkelijk en snel. Aan de slag, dus!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 3,5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Kersthapjes waarmee je indruk maakt!
  11. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  12. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  13. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  14. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  15. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  16. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  17. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  18. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  19. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  20. Hoelang moeten groenten koken?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  2. 19:00 - 20:05
    The F Word
    (Nu op tv)
  3. 20:05 - 21:25
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  4. 21:25 - 22:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  5. 22:25 - 23:25
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  6. 23:25 - 00:25
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  7. 00:25 - 01:25
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
  8. 01:25 - 02:30
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  9. 02:30 - 02:55
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  10. 02:55 - 03:20
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  11. 03:20 - 03:45
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  12. 03:45 - 04:15
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  13. 04:15 - 04:40
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  14. 04:40 - 05:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  15. 05:05 - 05:35
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  16. 05:35 - 05:55
    De Brigade
    (Nu op tv)
  17. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  18. 06:00 - 06:30
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  19. 06:30 - 07:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  20. 07:05 - 07:20
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  21. 07:20 - 07:40
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  22. 07:40 - 07:55
    De Brigade
    (Nu op tv)
  23. 07:55 - 08:20
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  24. 08:20 - 08:45
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  25. 08:45 - 09:15
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  26. 09:15 - 09:40
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  27. 09:40 - 09:55
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  28. 09:55 - 10:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  29. 10:25 - 10:55
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  30. 10:55 - 11:50
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  31. 11:50 - 12:45
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  32. 12:45 - 13:40
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
  33. 16:00 - 16:35
    Mary Berry's Foolproof Dinners
    (Nu op tv)
  34. 16:35 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  35. 17:00 - 17:25
    De Brigade
    (Nu op tv)
  36. 17:25 - 17:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  37. 17:40 - 18:05
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  38. 18:05 - 18:30
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  39. 18:30 - 19:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  40. 19:05 - 19:35
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  41. 19:35 - 20:10
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  42. 20:10 - 20:40
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  43. 20:40 - 21:10
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  44. 21:10 - 22:05
    Eva Longoria: Searching for Mexico
    (Nu op tv)
  45. 22:05 - 23:25
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  46. 23:25 - 23:45
    De Brigade
    (Nu op tv)
  47. 23:45 - 00:10
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C