Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Kerst
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Openstaande mosselen
brigade banner
brigade banner
brigade

Openstaande mosselen

De basis van koken
Openstaande mosselen

Mosselen worden meestal vacuüm verpakt. Als de mosselen net uit de verpakking komen, staan ze vaak een beetje open. Mosselen zien de verpakking als een beschermde omgeving en daardoor ontspannen ze zich. Spoel de mosselen in ruim koud water. Tik tegen de openstaande schelp. Als de schelp zich sluit, is dat een teken dat de mossel nog vers is. Sluit de schelp zich niet, dan kun je deze beter net als beschadigde of gebroken schelpen weggooien.

Openstaande mosselen

Ook interessant

  • Beenham uit de oven met honingglazuur

    Het geheim van een perfecte beenham in de oven bereiden?

    voorbereidingstijd 60 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Ragout

    Een ragout mag niet ontbreken tijdens de feestdagen. Perfect bij het koude weer. Vul jouw pastei met dit ragoutrecept!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Hazenpeper recept

    Ga je hazenpeper maken? Chef Hugo Kennis verklapt zijn favoriete (Brabantse!) recept mƩt gouden tips, trucs en talloze serveersuggesties om jouw kerstdiner te laten slagen.

    voorbereidingstijd 60 min
    wachttijd 200 min
    average score: 4,3

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Is spelt Ʃcht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  11. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  12. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  13. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  14. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  15. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  16. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  17. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  18. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  19. Hoelang moeten groenten koken?
  20. Wat is het verschil tussen bladerdeeg en filodeeg?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 22:05 - 22:40
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  2. 22:40 - 23:10
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  3. 23:10 - 23:50
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  4. 23:50 - 00:20
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  5. 00:20 - 01:20
    Jamie's Eat Yourself Healthy
    (Nu op tv)
  6. 01:20 - 02:10
    Jamie Oliver’s Christmas Cook Book
    (Nu op tv)
  7. 02:10 - 03:00
    Jamie's Night Before Christmas
    (Nu op tv)
  8. 03:00 - 03:30
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  9. 03:30 - 03:55
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  10. 03:55 - 04:25
    24Kitchen Feestdagen met Rudolph
    (Nu op tv)
  11. 04:25 - 04:50
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  12. 04:50 - 05:15
    Jamie's Family Christmas
    (Nu op tv)
  13. 05:15 - 05:25
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  14. 05:25 - 05:35
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  15. 05:35 - 05:55
    Lekker Snel
    (Nu op tv)
  16. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  17. 06:00 - 06:25
    Jamie's Family Christmas
    (Nu op tv)
  18. 06:25 - 06:50
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  19. 06:50 - 07:05
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  20. 07:05 - 07:25
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  21. 07:25 - 07:40
    Lekker Snel
    (Nu op tv)
  22. 07:40 - 07:55
    24Kitchen Gourmet Specials
    (Nu op tv)
  23. 07:55 - 08:20
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  24. 08:20 - 08:45
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  25. 08:45 - 09:15
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  26. 09:15 - 09:40
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  27. 09:40 - 09:55
    Lekker Snel
    (Nu op tv)
  28. 09:55 - 10:25
    24Kitchen Feestdagen met Rudolph
    (Nu op tv)
  29. 10:25 - 10:55
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  30. 10:55 - 11:50
    Jamie's Eat Yourself Healthy
    (Nu op tv)
  31. 11:50 - 12:45
    Jamie Oliver’s Christmas Cook Book
    (Nu op tv)
  32. 12:45 - 13:40
    Jamie's Night Before Christmas
    (Nu op tv)
  33. 13:40 - 14:15
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  34. 14:15 - 14:50
    Guillaume's French Atlantic
    (Nu op tv)
  35. 14:50 - 15:05
    Wat Eten We Vandaag? Specials
    (Nu op tv)
  36. 15:05 - 15:40
    24Kitchen Feestdagen met Rudolph
    (Nu op tv)
  37. 17:25 - 17:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  38. 17:30 - 18:00
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  39. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  40. 18:30 - 19:00
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  41. 19:00 - 19:35
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  42. 19:35 - 20:10
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  43. 20:10 - 21:10
    Ainsley's Festive Flavours 2022
    (Nu op tv)
  44. 21:10 - 22:05
    Gordon Ramsay: Uncharted 3
    (Nu op tv)
  45. 22:05 - 23:25
    Hairy Bikers Go West
    (Nu op tv)
  46. 23:25 - 23:55
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  47. 23:55 - 00:25
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C