Spaanse tortilla

Maandag: Spaanse tortilla

Met 5 ingrediënten zéér budget proof. De tortilla kun je eten als lunch, diner, op een pistoletje met ailoli of als snack tussendoor. Tip: vul de tortilla met overgebleven kliekjes van gisteren. 

Tortizza

Dinsdag: Tortizza

Al jaren favoriet onder studerend Nederland en dat is niet voor niets. Deze pizza is in een mum van tijd klaar tegen een zacht prijsje. Gebruik tomatensaus als basis en vul aan met je favoriete ingrediënten. 

falafelsandwich

Woensdag: Falafelsandwich

Nog zo'n studentenfavoriet. Geen zin om uitgebreid te koken? Koop dan kant-en-klare falafel uit het koelvak. Tip: voeg ingelegde groente toe als extra smaakmaker. 

bonenwraps

Donderdag: Bonenwraps

Een dagje geen vlees, levert een budgetvriendelijk recept op. Wat dacht je van deze vegabonenwrap in tomatensaus met avocado en zure room? Lekker voor 's avonds of mee naar kantoor. 

Gevulde paprikasoep

Vrijdag: Gevulde paprikasoep

Soep! Een inkoppertje. Deze variant is goedgevuldgevuld met aardappel, winterpeen en vermicelli en daarmee geschikt als snel avondmaal. 

Traybake met wintergroenten en runderworst

Zaterdag: Traybake met wintergroenten en runderworst

Leg 5 ingrediënten op een bakplaat en voeg daar verse kruiden aan toe. Et voila! Een volwaardige traybake. Tip: gebruik seizoensgroenten, deze zijn vaak goedkoper en lekkerder. 

Zoete-aardappelstamppot met spekjes en amandelen

Zondag: Zoete-aardappelstamppot met spekjes en amandelen

We sluiten 'm af met een vegetarische zoete-aardappelstamppot met amandelen. Maak de stamppot vegetarisch door de spekjes te vervangen door stukjes zongedroogde tomaat. Wil je nog iets goedkoper uit zijn? Laat de amandelen dan weg en voeg wat gekaramelliseerde uien toe.