Kijk elke woensdag op onze Facebook pagina voor een inspirerend en makkelijk smoothierecept! 

Powersmoothie met aardbeien, sinaasappel en yoghurt

Wat is er nou fijner dan je dag goed te beginnen met een lekkere powersmoothie? Met deze powersmoothie met aardbeien, banaan, sinaasappel en yoghurt kan je niet de mist ingaan. Je hebt maar 4 ingrediënten nodig en binnen 5 minuten zet je een heerlijke smoothie op tafel. Dus haal snel alles in huis en ga lekker aan de slag!

Miniatuurvoorbeeld

Amandel-matchasmoothie

Het lijkt misschien een bijzondere combinatie voor een smoothie, maar niets is minder waar. Deze amandel-matchasmoothie met avocado en limoen is echt verrukkelijk. Het kost wel wat meer tijd om deze smoothie te maken, maar dat is het zeker meer dan waard. Duik snel de keuken in, want deze romige, frisse smoothie is de perfecte manier om je dag mee te beginnen.

Miniatuurvoorbeeld

Blauwe bessen smoothie

Je hebt slechts drie ingrediënten nodig voor deze blauwe bessen smoothie en binnen vijf minuten schenk je dit kleurrijke drankje al in je glas. De blauwe bessen zijn heerlijk zoet van smaak, waardoor het niet perse nodig is om een eetlepel suiker toe te voegen. Dus kijk gewoon wat jij lekker vind en je hebt gegarandeerd succes!

Miniatuurvoorbeeld

Aardbeien-yoghurtsmoothie

Aardbei is een echt klassiek element in een smoothie en de allerlekkerste aardbeien-yoghurtsmoothie maak je dan ook gewoon zelf! Voor wat extra spanning en een bijzondere twist voeg je wat groene theepoeder toe aan de smoothie. Dit heerlijke drankje staat al binnen 10 minuten op tafel en van de intense kleur wordt je gelijk vrolijk. Wat wil je nog meer?!

Miniatuurvoorbeeld

Kokos, limoen en basilicum-smoothie

Het voordeel van een blender is dat je weinig hoeft te doen: je drukt op een knopje en klaar! Deze kokos, limoen en basilicum-smoothie heeft een intense groene kleur en smaakt verrukkelijk. Om de smoothie zoeter te maken kan je honing toevoegen, maar gebruik niet te veel. De bananen zorgen namelijk ook al voor een zoete smaak.

Miniatuurvoorbeeld

Vitaminesmoothie

Deze vitaminesmoothie geeft je een heerlijk tropisch, zomers gevoel en wie wil dat nou niet tijdens de koude maand januari. Passievrucht, mango sinaasappel en banaan: deze smoothie heeft het allemaal. Je kan de smoothie uiteraard bij je ontbijt serveren, maar als tussendoortje is het ook erg lekker. Tip: Heb je nog chiazaden in huis? Voeg deze dan na het zeven toe.

Miniatuurvoorbeeld