Powersmoothie met aardbeien, sinaasappel en yoghurt

Wat is er nou fijner dan je dag goed te beginnen met een lekkere powersmoothie? Met deze powersmoothie met aardbeien, banaan, sinaasappel en yoghurt kan je niet de mist ingaan. Met deze supersimpele ingrediënten zet je zo een heerlijke smoothie op tafel. Dus haal snel alles in huis en ga lekker aan de slag!

Miniatuurvoorbeeld

Blauwe bessen smoothie

Je hebt slechts drie ingrediënten nodig voor deze blauwe bessen smoothie en binnen vijf minuten schenk je dit kleurrijke drankje al in je glas. De blauwe bessen zijn heerlijk zoet van smaak, waardoor het niet perse nodig is om een eetlepel suiker toe te voegen. Dus kijk gewoon wat jij lekker vind en je hebt gegarandeerd succes!

Miniatuurvoorbeeld

Orange power smoothie met mandarijn, wortel en gember

Kan je wel een boost gebruiken? Dan moet je deze smoothie proberen. Deze oranje vitaminebom is een perfect begin van je dag of heerlijk als oppepper tussendoor. Met maar 4 ingrediënten heb jij 'm binnen 5 minuten gemaakt. Gauw aan de slag!

Miniatuurvoorbeeld

Kokos, limoen en basilicum-smoothie

Het voordeel van een blender is dat je weinig hoeft te doen: je drukt op een knopje en klaar! Deze Kokos, limoen en basilicum-smoothie heeft een intense groene kleur en smaakt verrukkelijk. Om de smoothie zoeter te maken kan je honing toevoegen, maar gebruik niet te veel. De bananen zorgen namelijk ook al voor een zoete smaak.

Miniatuurvoorbeeld

Vitaminesmoothie

Dit drankje geeft je een heerlijk tropisch, zomers gevoel en wie wil dat nou niet tijdens de koude maand januari. Passievrucht, mango sinaasappel en banaan: deze smoothie heeft het allemaal. Je kan de smoothie uiteraard bij je ontbijt serveren, maar als tussendoortje is het ook erg lekker. Tip: Heb je nog chiazaden in huis? Voeg deze dan na het zeven toe.

Miniatuurvoorbeeld