Niels Geusebroek

We kennen hem vooral van zijn deelname aan The Voice of Holland, waarin hij in 2011 de finale bereikte. Naast zingen is producen ook iets wat Niels graag doet. Zo heeft hij mee geproduceerd aan het bekende nummer ‘Year Of Summer’ Dit keer is hij te gast bij Miljuschka en samen maken ze kip met coppa die parma en aardappelen.

Bekijk hier het recept dat Miljuschka voor Niels maakte: kip met coppa di Parma, sperziebonen en aardappeltjes. 

Sanne Vogel

De meeste mensen kennen Sanne van haar rollen in films zoals Verliefd op Ibiza en Mannenharten. Maar acteren is niet het enige wat haar bezig houdt. Sanne heeft ook een grote passie voor regisseren. Zo heeft ze de bekende films Hartenstraat en Brasserie Valentijn geregisseerd. Dinsdag 21 november om 18:00 kookt Miljuschka een heerlijk gerecht voor Sanne.

Bekijk hier het recept dat Miljuschka voor Sanne maakte: Indonesische roerbakschotel met snijbonen. 

Dennis Weening

De Haagse Dennis is niet van de buis te slaan. Van So You Think You Can Dance tot Wipeout; hij heeft het allemaal gepresenteerd. Zijn grootste succes is natuurlijk het presenteren van Expeditie Robinson. Woensdag 22 november om 18:00 komt Dennis langs in de keuken van Miljuschka.

Bekijk hier het recept dat Miljuschka voor Dennis maakte: Gemarineerde kipdrumsticks met gepofte aubergine. 

Marieke Elsinga

Marieke brak door als presentatrice bij RTL Late Night, waar ze Luuk Ikink opvolgde. Toen de kans op haar pad kwam om voor RTL Boulevard te werken, besloot ze hier vol voor te gaan. Ook kennen we Marieke als kandidaat in Expeditie Robinson 2017. Donderdag 23 november om 18:00 ontvangt Miljuschka Marieke als gast.

Bekijk hier het recept dat Miljuschka voor Marieke maakte: gebakken kabeljauw met parelcouscous. 

Nienke Plas

Nienke Plas is een bekende Nederlandse vlogger. Op haar YouTube-kanaal, waar ze zo’n 50.000 abonnees op heeft, plaatst ze grappige video’s over haar dagelijks leven. Komedie is iets wat Nienke erg leuk vindt. Dat blijkt ook uit feit dat ze binnenkort zelf in de theaters zal verschijnen. Vrijdag 24 november om 18:00 zal Nienke langskomen in de keuken van Miljuschka.

Bekijk hier het recept dat Miljuschka voor Nienke maakte: krokante kikkererwten met gefrituurde spruitjes.