Oreo mint

Verwijder de zachte, witte crème-laag tussen de chocoladekoekjes en vervang voor een dun laagje witte tandpasta. Nodig al je vrienden gezellig uit voor een heerlijk kopje koffie en een 'héérlijk' oreokoekje

Klik hier voor de lekkerste recepten met oreo's, om de overgebleven oreokoekjes in te verwerken.

m&m's

M&M's & Skittles

Organiseer een gezellig filmavondje voor vrienden! Mix M&M’s met een flinke hoeveelheid Skittles en hou de gezichten goed in de gaten. Wij voorspellen interessante gezichtsuitdrukkingen wanneer de mond gevuld wordt met de zure smaak van de gekleurde Skittles, terwijl de zoete chocoladesmaak van de m&m's wordt verwacht.

Gekleurde melk

Druppel voorzichtig een paar druppels kleurstof in een vol kartonnen melkpak. Even schudden en je melk kleurt mooi blauw, rood, geel of groen! Dat is even schrikken als er opeens een vrolijke kleur in je glas verschijnt, terwijl je het oude vertrouwde wit verwacht!

spruiten lolly's

Spruit-lollies

Prik een spruitje aan een lolly-stokje en pak het spruitje in met een mooi papiertje. Deze lolly-look-a-likes zijn hartstikke gezond, maar vallen bij de allerjongsten waarschijnlijk iets minder in de smaak. 

Cola-fontein 

Bind een Mentos-pepermuntje aan een héél dun draadje en laat hem een heel klein stukje in een (half) gevulde colafles zakken. Draai de dop vervolgens op de fles terwijl je het draadje vasthoudt en knip het draadje af, zodat je hem niet meer ziet. Draai je de dop eraf, dan valt de Mentos in de cola en heb je een spectaculaire cola-fontein! Nu is het afwachten wie als eerst zijn dorst gaat stillen met een heerlijk glas cola...

paaseitjes

Gevulde paaseitjes

Voor de extreme priegelaars onder ons: peuter het papiertje zo netjes mogelijk van een gevuld paaseitje af. Snij hem voorzichtig in tweeën en lepel zoveel mogelijk van de vulling eruit, zonder dat het paaseitje breekt. Vul het paaseitje met een flinke dot mayonaise en plak de twee helften weer tegen elkaar aan. Snel het papiertje eromheen en terug naar de brunchtafel. Wie o wie zal de gelukkige proever zijn, van dit wel héél speciale paaseitje?

Kleien met ontbijtkoek

De klassieker: voeg een klein beetje water toe aan ontbijtkoek en kneed het geheel tot een mooi gevormde drol, voor op de wc-bril of misschien wel op de bureaustoel van je allerliefste collega (of die net iets minder lieve collega). Grote kans dat ze deze 1 april klassieker al kennen, maar wedden dat ze de eerste seconde toch flink schrikken?