Variëren met vlees

Variëren met vlees

Probeer een keer iets anders dan een standaard gourmetpakket. Om het meer bijzonder te maken kan je ook eens kiezen voor hertenbiefstuk of eendenborstfilet. En wat dacht je van deze gebakken kippenlevertjes met appel, mmm!

Vlees en vis

Vlees en vis

Wil je ook eens iets anders proberen of heb je even geen zin in vlees? Met vis kan je ook heerlijke gerechtjes maken. Denk bijvoorbeeld aan gamba's, kabeljauw of visspiesjes. Of ga eens voor deze zalmfilet met notenkruim. Het is snel gaar en dus ideaal tijdens het gourmetten.

Maak je eigen sausjes

Maak je eigen sausjes

Homemade sausjes maken een avondje gourmetten helemaal af. Als je de sausjes zelf maakt, kan je het aanpassen aan je eigen smaak. De sausjes kan je makkelijk een dag van tevoren maken, zodat ze op tijd klaar zijn. Probeer eens een smaakvolle barbecuesaus of deze paprikamayonaise.  

Groenten

Groenten

Groenten mogen niet ontbreken bij een geslaagd gourmetavondje. Wil je een uniek gerechtje op tafel zetten? Met deze courgettekoekjes met muntyoghurt kan je niet de mist ingaan. Tip: ook leuk om met je kids te maken. Zo kan je de koekjes bijvoorbeeld in verschillende vormpjes of figuurtjes bakken.

Wees creatief

Wees creatief

Gourmetten brengt veel mogelijkheden met zich mee. Probeer eens iets anders dan de standaard gerechten. Wat dacht je van dit smaakvolle Tex-Mex pannetje? Van deze heerlijke nacho chips met gesmolten kaas en crème fraîche wordt iedereen blij!

Dessert

Dessert

Om optimaal gebruik te maken van jouw gourmetstel kan je hier ook het nagerecht mee maken. Probeer eens gebakken peer met speculaasijs. Dit gerecht is binnen een handomdraai klaar en super lekker. Zo sluit je de avond feestelijk af!