1. Tiramisu

Krijg je tijdens de feestdagen veel gasten over de vloer? Dit recept voor tiramisu is erg geschikt om voor een grote groep te serveren. Je maakt het dessert gemakkelijk van tevoren. Dus je kan je gasten rustig verwelkomen met een drankje. Dat wil toch iedereen.

Miniatuur

2. Stoofperen-crumble

Als je denkt aan de ultieme kerstsfeer, dan denk je al snel aan stoofperen. Je kan stoofperen zowel warm als koud serveren, maar deze variant is net een tikje anders. Een lekkere crumble valt altijd in de smaak, dus maak snel je kerstdiner compleet met dit fantastische dessert.

Stoofperen-crumble

3. Chocolade lava cakes

Iedereen die dol is op chocolade moet deze lava cakes een keer geprobeerd hebben. Met dit nagerecht verras je iedereen aan tafel, want als je het cakeje gaat aansnijden, loopt er heerlijke warme chocolade uit. 

Lavacakes

4. Mini-trifle met chocolade

Dit toetje is overheerlijk en is een net iets verantwoorder dessert dan de rest in het lijstje. Ook leuk: het is supermakkelijk om te maken. Dit dessert is vegan. Zo kan iedereen meegenieten van dit dessert. Deze trifle vol heerlijke bosvruchten is de perfecte afsluiter van het kerstdiner

Snel met Miljuschka: Frisse start Mini-trifle met chocolade

5. Kokos-crème-brûlée

Deze is voor de kokosliefhebbers! Geef een draai aan je crème brûlée en probeer deze verrassende variant van Miljuschka. Als je deze geproefd hebt, kun je er geen genoeg van krijgen.

Snel met Mil creme brulee

6. Miljuschka's eton mess

Eton mess is écht een typisch kerst dessert. Miljuschka maakt 'm heerlijk klassiek met clementines en granaatappel. Jouw gasten gaan gegarandeerd blij naar huis als ze dit heerlijke toetje hebben gehad.

Kerst met Mil Miljuscha's eton mess