Crème brûlée

Crème brûlée

Met deze klassieke crème brûlée maak jij gegarandeerd indruk op je gasten. Het gerecht kost even wat tijd en moeite om te maken, maar dat is het allemaal waard. Dus wil jij het kerstdiner met een knaller afsluiten? Dan is dit nagerecht echt een aanrader!

Tiramisu

Tiramisu

Krijg je tijdens de feestdagen veel gasten over de vloer? Dit recept voor tiramisu is erg geschikt om voor een grote groep te serveren. Je zet het dessert in de oven en ondertussen kan je lekker met vrienden en familie genieten van een drankje. Dat wil toch iedereen!

Stoofperen met effect

Stoofperen met effect

Als je denkt aan de ultieme kerstsfeer, dan denk je al snel aan stoofperen. Je kan stoofperen zowel warm als koud serveren, maar deze variant is anders! Deze stoofperen hebben een speciaal effect. Dus maak snel je kerstdiner compleet met dit fantastische dessert.

Pavlova

Pavlova

Met deze klassieke pavlova steel jij de show tijdens het kerstdiner! Dus heb je zin om de keuken in te duiken en helemaal uit te pakken? Dan is dit dessert uit de Australische keuken de perfecte keuze. Wie wordt er nou niet blij van dit spektakelstuk als afsluiter van een heerlijke avond.

Chocolade lava cake

Chocolade lava cakejes

Iedereen die dol is op chocolade moet deze chocolade lava cakejes een keer geprobeerd hebben! Met dit nagerecht verras je iedereen aan tafel, want als je het cakeje gaat aansnijden, loopt er heerlijke warme chocolade uit.

Christmas pudding

Christmas pudding

Kerst is de perfecte gelegenheid om een heel mooi nagerecht te maken. Christmas pudding is een recept uit de Engelse keuken. Sommige mensen beginnen zelfs maanden van tevoren met het maken van dit dessert, maar wij maken het je makkelijk met dit recept!