De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

champagnecocktail

Een feestelijke champagnecocktail uit New York!

5 min kooktijd
Champagnecocktail

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Rasp met het suikerklontje over de schil van een sinaasappel. Voeg een druppel Angostura op het suikerklontje en leg het onder ineen champagneglas. Schenk hier de champagne overheen en garneer eventueel met bladgoud.

Dit recept komt uit de aflevering over New York van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker