De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zwitserse uiensoep

Verwarm de grill in de oven voor. Pel en halveer de uien. Snijd ze in dunne halve ringen. Pel en snijd de knoflook. Smelt boter in een pan. Bak de uien, knoflook, laurier en tijm circa 7 minuten. Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee. Blus af met kirsch en kippenbouillon.

20 min kooktijd
Zwitserse uiensoep

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grill in de oven voor. Pel en halveer de uien. Snijd ze in dunne halve ringen. Pel en snijd de knoflook. Smelt boter in een pan. Bak de uien, knoflook, laurier en tijm circa 7 minuten. Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee. Blus af met kirsch en kippenbouillon. Laat de soep circa 15 minuten zachtjes koken. Schenk de soep in kommen. Leg de plakjes stokbrood erop. Verdeel de gruyère erover. Gratineer de kaas goudbruin onder de grill.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker