- Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn.Schil en snijd de gember fijn.
- Giet de zwarte bonen af en spoel ze schoon.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook in circa 2 minuten glazig.
- Voeg de gember en zwarte bonen toe aan de pan met ui en knoflook.
- Snijd de champignons in plakjes en voeg toe.
- Voeg het gehakt en de azijn toe, roer goed door en bak het geheel circa 5 minuten op middelhoog vuur.
- Voeg de tomatenpuree en een scheutje water toe tot er een saus ontstaat.
- Snijd de paksoi in dunne reepjes, voeg toe aan de pan met gehakt en kook circa 2 minuten.
- Breng op smaak met een scheutje sojasaus.
Een verassend zoetzuur pastagerecht met gehakt, zware bonen, champignons en paksoi in tomatensaus.
0 reacties