Gemarineerde champignons
Meng voor de dressing de balsamicoazijn met honing, olijfolie en rasp en sap van een halve citroen.
Breek de steeltjes van de dragon. Snijd de blaadjes grof en meng door de dressing. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Snijd de champignons in dunne plakjes en marineer circa 10 minuten in de dressing.
Toast
Bestrijk de plakken brood met olijfolie en rooster ze in circa 5 minuten om en om goudbruin en krokant in een koekenpan.
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de lente-ui en knoflook en de gehakte champignons in circa 2 minuten op laag vuur.
Breng op smaak met peper en zout.
Was en ris de (citroen)tijm en voeg toe aan de pan.
Voeg het sap van de resterende halve citroen toe.
Voeg de crème fraîche toe en roer het geheeldoor.
Serveren
Bedek de toast eerst met een laagje van de gebakken champignons en daarna een laagje gemarineerde champignons.
0 reacties