De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zoete aardappelpuree met rucola

Schil de aardappels, snijd ze in stukken en doe ze in een pan met een laagje water. Rasp de sinaasappel boven de pan, voeg zout toe en kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Verhit intussen een laag olie in een pan. Pluk de blaadjes salie en bak ze krokant in de olie.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zoete aardappelpuree met rucola

Bereidingswijze

Schil de aardappels, snijd ze in stukken en doe ze in een pan met een laagje water. Rasp de sinaasappel boven de pan, voeg zout toe en kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Verhit intussen een laag olie in een pan. Pluk de blaadjes salie en bak ze krokant in de olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bewaar de olie. Giet de aardappels af en maak er een grove puree van. Roer de rucola erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer de aardappelpuree met de krokante salieblaadjes en besprenkel met salieolie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.