Pommes Duchesse
Schil de aardappels en kook deze in zijn geheel in circa 25 -35 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pureer de aardappels. Splits het ei en voeg de eierdooier en de boter toe aan de aardappelpuree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Schep de puree in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit rozetjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pommes duchesse in circa 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Zeewolfroulade
Snijd de courgette in dunne reepjes. Snijd de tomaten in reepjes. Schil de citroen en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Besprenkel een met bakpapier beklede bakplaat met olijfolie. Verdeel 4 plakjes ham over het bakpapier en leg er 4 stukjes vis op. Bestrooi met zout en peper. Verdeel er de courgette, anijszaad, tomaatjes, citroen en nog een visfilet over en bestrooi met zout en peper. Bestrooi de bovenste visfilet met tijm en leg er een plak ham op. Vouw de zijkanten van de pakketjes dicht. Besprenkel met olijfolie en verdeel de steranijs erover. Bak de pakketjes circa 12 minuten in de oven.
Schil de aardappels en kook deze in zijn geheel in circa 25 -35 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pureer de aardappels. Splits het ei en voeg de eierdooier en de boter toe aan de aardappelpuree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
0 reacties