Zeeduivel met parmaham
Fileer de zeeduivel en verwijder de huid, het vlies en de eventuele aders.
Leg een strook plasticfolie voor je. Leg de parmaham dakpansgewijs verticaal op het plasticfolie. Strooi de salie over de parmaham. Leg de zeeduivelfilet horizontaal op de ham en breng op smaak met versgemalen peper. Rol met behulp van de plasticfolie de parmaham om de zeeduivel, zodat er een rolletje ontstaat. Verwijder de plasticfolie en besprenkel de zeeduivelrol met wat olie. Gril de zeeduivel op de bbq rondom in circa 6 minuten krokant en gaar.
Zoetzure tomatensaus
Halveer de tomaten, leg ze met de gesneden kant op de bbq laat ze circa 2 minuten roosteren totdat ze een mooie grillstreep hebben.
Pel de knoflook. Snijd de schil van de ingelegde citroen en snijd de schil in reepjes.
Mix de tomaten, knoflook, citroenschil en olijfolie in de blender tot een saus. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Serveer de zeeduivel met de saus.
Meld je aan en praat mee