De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

wrap met makreel, bietensalade en limoenmayonaise

Het ideale gerecht om mee te nemen: naar werk, het park of onderweg naar vrienden. Wil je de wraps mooi houden kun je ze het beste in vetvrij papier wikkelen voor je ze inpakt.

25 min voorbereidingstijd
Wrap met makreel en bieten

Een recept van

Het ideale gerecht om mee te nemen: naar werk, het park of onderweg naar vrienden. Wil je de wraps mooi houden kun je ze het beste in vetvrij papier wikkelen voor je ze inpakt. 

Bereidingswijze

  1. Haal het vel van de makreelfilet en trek het visvlees met twee vorken in stukken. Snijd de bieten in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Pluk het korianderblad en hak het grof. Pers de limoen uit. Meng de mayonaise met 1 theelepel van het limoensap en zet apart.
  2. Meng in een kom de makreel, biet, ui, koriander, de rest van het limoensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de tortilla’s elk met 1 eetlepel limoenmayonaise.
  3. Schil de avocado’s, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Leg de plakjes avocado in een streep op het midden van de tortilla’s en verdeel hier de makreel-bieten- salade over. Vouw de wraps dicht.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker