Worst-aardappeltortilla
Was en rasp de aardappels.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de geraspte aardappels in circa 2 minuten goudbruin.
Snijd de worsten in plakjes van circa 2 centimeter.
Halveer de courgette en snijd de courgette in halve maantjes.
Snijd de broccoli in kleine roosjes.
Voeg de plakjes worst, courgette en broccoli toe aan de aardappels. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg na circa 5 minuten de takjes tijm toe en bak nog circa 5 minuten mee. Verwijder de takjes tijm.
Kluts de eieren samen met de melk. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Rasp de schil van de citroen.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Meng voor het kaas-citroenmengsel de citroenrasp met de Parmezaanse kaas.
Giet het eimengsel over de groente in de pan. Bestrooi met de helft van het kaas-citroenmengsel. Leg een deksel op de pan en gaar de tortilla circa 8 tot 10 minuten tot de eieren gestold zijn. Draai eventueel, met behulp van een bord, de tortilla om zodat beide kanten goed gebakken zijn.
Halveer de citroen.
Pluk en scheur de bladeren van de kropsla. Breng de sla op smaak met een scheutje olie, het sap van een halve citroen en een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Snijd de tortilla in vieren. Strooi het resterende kaas-citroenmengsel eroverheen. Serveer met de salade.
0 reacties