Wok ‘N Roll

6
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

• Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Wok ’N Roll

  • Breng een pan met water en zout aan de kook.
  • Snijd de uiteindes van de sperziebonen en kook de sperziebonen in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
  • Snijd de paksoi in gelijke stukken en houd het groen apart.
  • Snijd de zalm in blokjes.
  • Verhit een scheut olie in een wokpan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
  • Voeg de paprika en het wit van de paksoi toe en bak op hoog vuur circa 3 minuten.
  • Voeg de sperziebonen, het groen van de paksoi, de taugé en de zalm toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Breng het gerecht op smaak met chilisaus en peper.
  • Leg de wraps uit op het aanrecht, schep het mengsel in de wraps en rol op. Verpak deze rollen in aluminiumfolie.
  • Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze circa 6 minuten in de oven.

Tip 

  • In plaats van chilisaus kun je ook sojasaus gebruiken.

Ingredienten

4
Personen

Wok ‘N Roll

  • 500 g sperziebonen
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 paprika
  • 1 paksoi
  • 400 g zalmfilet
  • 125 g taugé
  • 1 el chilisaus
  • 8 wraps
  • zonnebloemolie

Extra nodig

  • aluminiumfolie
Geef je waardering
6