• Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Wok ’N Roll
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Snijd de uiteindes van de sperziebonen en kook de sperziebonen in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
- Snijd de paksoi in gelijke stukken en houd het groen apart.
- Snijd de zalm in blokjes.
- Verhit een scheut olie in een wokpan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
- Voeg de paprika en het wit van de paksoi toe en bak op hoog vuur circa 3 minuten.
- Voeg de sperziebonen, het groen van de paksoi, de taugé en de zalm toe en bak circa 2 minuten mee.
- Breng het gerecht op smaak met chilisaus en peper.
- Leg de wraps uit op het aanrecht, schep het mengsel in de wraps en rol op. Verpak deze rollen in aluminiumfolie.
- Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze circa 6 minuten in de oven.
Tip
- In plaats van chilisaus kun je ook sojasaus gebruiken.
0 reacties