De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

wok ‘n roll

30 min kooktijd
Wok ‘N Roll

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Wok ’N Roll

  • Breng een pan met water en zout aan de kook.
  • Snijd de uiteindes van de sperziebonen en kook de sperziebonen in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
  • Snijd de paksoi in gelijke stukken en houd het groen apart.
  • Snijd de zalm in blokjes.
  • Verhit een scheut olie in een wokpan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
  • Voeg de paprika en het wit van de paksoi toe en bak op hoog vuur circa 3 minuten.
  • Voeg de sperziebonen, het groen van de paksoi, de taugé en de zalm toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Breng het gerecht op smaak met chilisaus en peper.
  • Leg de wraps uit op het aanrecht, schep het mengsel in de wraps en rol op. Verpak deze rollen in aluminiumfolie.
  • Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze circa 6 minuten in de oven.

Tip 

  • In plaats van chilisaus kun je ook sojasaus gebruiken.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker