De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

witte chocolade macadamia koeken

Koeken zijn dé trend van 2025. De Tiktok-rijen zijn ongekend lang. Geen zorgen! Met dit recept hoef je alleen te wachten tot je oven klaar is. 

15 min voorbereidingstijd
15 min oventijd
witte chocolade macadamia koeken op rooster

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

"Macadamia witte chocolade koeken zijn geliefd onder de liefhebbers van koeken. Niet gek want ze zijn de ultieme combinatie van zoet en knapperig. Misschien dat ze daarom zo verslavend lekker zijn."

Bereidingswijze

Witte chocolade macadamia koeken

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Mix de boter, basterdsuiker en kristalsuiker in een grote kom met een (hand)mixer romig.

  3. Voeg het ei en vanille-extract toe en mix door.

  4. Zeef de bloem, baking soda en een snufje zout boven de kom en mix tot alles net is opgenomen.

  5. Snijd de witte chocolade klein en de macadamianoten grof. Spatel de witte chocolade en macadamianoten door het deeg.

  6. Vorm 10 deegballen en plaats ze met voldoende tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat.

  7. Bak de koekjes circa 20 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.

  8. Laat de koekjes iets afkoelen voordat je ze serveert.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker