Verwarm de grillpan voor. Rasp de schil van de sinaasappel en meng de sinaasappelrasp met een scheutje olijfolie. Snijd de ciabatta in plakken en bestrijk met de sinaasappelolie. Gril de sneetjes ciabatta aan één kant tot ze een mooie grillstreep hebben.
Pluk en hak de peterselie fijn. Pers de sinaasappel uit. Meng het sap van de sinaasappel met honing en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng er al roerend de olijfolie door. Voeg de peterselie toe en roer goed door.
Pel en snijd de ui in halve ringen. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Halveer de cherrytomaatjes. Spoel de bonen af. Meng de ui, radijsjes, cherrytomaatjes en de witte bonen met de dressing en meng de rucola er voorzichtig door.
Verdeel de salade over borden en leg de sneetjes ciabatta erbij.
20 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties