De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

White chocolate cheesecake

120 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
White chocolate cheesecake

Bereidingswijze

  • Smelt de boter. Maal de oreo’s fijn in de keukenmachine. Meng met de gesmolten boter. Druk aan in de springvorm.
  • Sla 200 ml slagroom met de suiker stijf.
  • Los de gelatine op in een pan met de rest van de slagroom boven zacht vuur.
  • Smelt de witte en pure chocolade apart van elkaar. Meng de gesmolten witte chocolade, roomkaas, 2 soorten slagroom en stort op de koekbodem.
  • Roer de olie door de pure chocolade. Dip de witte chocolade oreo’s in de chocolade en druk in de taart. Versier met overgebleven chocolade en vlokken.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.