Pasta
- Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook en rode peper. Voeg de olijvenringen en de cherrytomaatjes toe en bak circa 3 minuten tot de tomaten zacht zijn. Voeg de pasta toe en breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Pluk de blaadjes basilicum en snijd in reepjes.
- Verdeel de pasta over borden. Verdeel de zalm over de pasta en garneer met de basilicum.
Salade
- Schaaf de courgette met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in plakken
- Schil en schaaf de winterwortel met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in plakken.
- Meng de courgette, wortel en rucola, roer de azijn en olijfolie erdoor en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.
0 reacties