De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vlierbloesemwaterijsjes met fruit

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vlierbloesemwaterijsjes met fruit

Bereidingswijze

  • Schil de kiwi’s en snijd ze in plakken.
  • Snijd de nectarines en abrikozen in partjes.
  • Vul de vormpjes met het fruit. Zet de plakjes kiwi tegen de zijkanten. Druk het lichtjes aan.
  • Giet de siroop in een kan en vul aan met 100 ml water.
  • Giet de limonadesiroop voorzichtig in de ijsvormpjes.
  • Zet het houten stokje of op maat geknipte tapasprikker in het midden.
  • Laat de ijsjes circa 8 uur in de vriezer hard worden.
  • Dompel de houder even in heet water om ze makkelijker uit de vorm te krijgen.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.