Vlierbloesemwaterijsjes met fruit

4
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd
  • Schil de kiwi’s en snijd ze in plakken.
  • Snijd de nectarines en abrikozen in partjes.
  • Vul de vormpjes met het fruit. Zet de plakjes kiwi tegen de zijkanten. Druk het lichtjes aan.
  • Giet de siroop in een kan en vul aan met 100 ml water.
  • Giet de limonadesiroop voorzichtig in de ijsvormpjes.
  • Zet het houten stokje of op maat geknipte tapasprikker in het midden.
  • Laat de ijsjes circa 8 uur in de vriezer hard worden.
  • Dompel de houder even in heet water om ze makkelijker uit de vorm te krijgen.

Ingredienten

4
Personen

Vlierbloesemwaterijsjes met fruit

  • 1 groene kiwi
  • 1 kiwi gold
  • 2 abrikozen
  • 1 nectarine
  • 50 g kleine frambozen
  • 50 g kleine bosbessen
  • 50 g kleine bramen
  • 100 ml vlierbloesemsiroop

Extra nodig

  • 4 waterijsvormpjes
  • houten ijsstokjes of tapasprikkers
Geef je waardering
4