De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vitello tonnato broodjes

Vitello tonnato broodjes
Laat de tonijn uitlekken en pureer met de olijfolie, sap van een halve citroen, ketchup, mayonaise, de helft van de kappertjes en de ansjovisfilets tot een romige saus. Voeg water toe als de saus te dik is. Snijd de broodjes open en beleg met kalfsfricandeau en rucola. Snijd de kerstomaatjes in partjes en de olijven in ringetjes. Smeer op elk broodje een eetlepel saus en garneer met de rest van de kappertjes, de kerstomaatjes en olijven.

15 MIN
Vitello tonnato broodjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Vitello tonnato broodjes
Laat de tonijn uitlekken en pureer met de olijfolie, sap van een halve citroen, ketchup, mayonaise, de helft van de kappertjes en de ansjovisfilets tot een romige saus. Voeg water toe als de saus te dik is. Snijd de broodjes open en beleg met kalfsfricandeau en rucola. Snijd de kerstomaatjes in partjes en de olijven in ringetjes. Smeer op elk broodje een eetlepel saus en garneer met de rest van de kappertjes, de kerstomaatjes en olijven.

Tip:
Voor een extra frisse smaak kun je nog citroensap over de saus druppelen.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker