Vitello tonnato broodjes
Laat de tonijn uitlekken en pureer met de olijfolie, sap van een halve citroen, ketchup, mayonaise, de helft van de kappertjes en de ansjovisfilets tot een romige saus. Voeg water toe als de saus te dik is. Snijd de broodjes open en beleg met kalfsfricandeau en rucola. Snijd de kerstomaatjes in partjes en de olijven in ringetjes. Smeer op elk broodje een eetlepel saus en garneer met de rest van de kappertjes, de kerstomaatjes en olijven.
Tip:
Voor een extra frisse smaak kun je nog citroensap over de saus druppelen.
vitello tonnato broodjes
Vitello tonnato broodjes
Laat de tonijn uitlekken en pureer met de olijfolie, sap van een halve citroen, ketchup, mayonaise, de helft van de kappertjes en de ansjovisfilets tot een romige saus. Voeg water toe als de saus te dik is. Snijd de broodjes open en beleg met kalfsfricandeau en rucola. Snijd de kerstomaatjes in partjes en de olijven in ringetjes. Smeer op elk broodje een eetlepel saus en garneer met de rest van de kappertjes, de kerstomaatjes en olijven.
Meld je aan en praat mee