De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

visschotel bari met bleekselderij

25 min kooktijd
Visschotel Bari met bleekselderij

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Schil de bleekselderij en snijd de bleekselderij in repen die in de ovenschaal passen. Kook de bleekselderij in circa 4 minuten beetgaar.
  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes.
  • Snijd de ansjovis in stukjes.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, ansjovis en rode peper circa 2 minuten.
  • Snijd de aubergines en tomaten in blokjes.
  • Voeg de aubergine en tomaten toe en bak in circa 6 minuten gaar.
  • Pluk en hak de blaadjes basilicum fijn en roer door het gerecht. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Snijd de kabeljauw in blokjes.
  • Meng de pasta met de groente en de kabeljauw en verdeel over een met olie ingevette ovenschaal.
  • Verdeel de bleekselderij over de groente en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  • Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker