Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken en kook ze in een pan met water en een beetje zout in circa 20 minuten gaar. Snijd de bieslook fijn en roer met de helft van de boter door de aardappels.
Smelt voor de kerriesaus de rest van de boter in een pan, voeg het kerriepoeder toe en bak circa 2 minuten mee op laag vuur. Voeg 20 gram bloem toe en bak circa 3 minuten mee. Schenk, al roerende met een garde, de melk erbij en gaar de kerriesaus circa 10 minuten op laag vuur.
Verdeel de broccoli en bloemkool in kleine roosjes en kook in een pan met water en een beetje zout in circa 4 minuten beetgaar. Giet de groenten af en laat goed uitlekken.
Kluts de eieren. Snijd de kabeljauwfilet in gelijke repen en wentel eerst door de bloem, daarna door het ei en tenslotte door het paneermeel. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de kabeljauw in circa 6 minuten rondom goudbruin en gaar.
Meld je aan en praat mee