Venkel-tomatensoep
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Halveer de trostomaten. Snijd de ui in vieren. Pel de knoflook. Snijd de venkel in grove stukken. Snijd wortel in plakken.
-
Verdeel de gesneden groente over een bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel de olijfolie en de oregano en breng op smaak met zout en peper. Bak 35-40 minuten in de oven. Hussel halverwege door.
-
Doe geroosterde groente in een soeppan. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Zet zodra het kookt het vuur laag en laat voor 10 minuten zachtjes koken.
-
Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe kommen.
Topping
-
Snijd de tempeh in plakken en bak krokant in de pan. Voeg de gochujang toe en meng goed door. Hak met de spatel de tempeh in stukjes en bak krokant. Serveer over de soep.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties