De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

venkel-tomatensoep met tempeh

Deze verrassende soep maak je supermakkelijk en snel met het recept van Miljuschka.

55 min kooktijd
Snel met Miljuschka Venkel-tomatensoep met tempeh

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Deze soep zit bomvol met geroosterde groenten. Lekker en ook nog eens gezond! 

Bereidingswijze

Venkel-tomatensoep

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Halveer de trostomaten. Snijd de ui in vieren. Pel de knoflook. Snijd de venkel in grove stukken. Snijd wortel in plakken.  

  3. Verdeel de gesneden groente over een bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel de olijfolie en de oregano en breng op smaak met zout en peper. Bak 35-40 minuten in de oven. Hussel halverwege door. 

  4. Doe geroosterde groente in een soeppan. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Zet zodra het kookt het vuur laag en laat voor 10 minuten zachtjes koken. 

  5. Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe kommen. 

Topping

  1. Snijd de tempeh in plakken en bak krokant in de pan. Voeg de gochujang toe en meng goed door. Hak met de spatel de tempeh in stukjes en bak krokant. Serveer over de soep.

    BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START

Het nieuwe jaar is van start en de goede voornemens komen weer ter sprake. In "Snel met Miljuschka: Frisse start" maakt Miljuschka de snelste, lekkerste en gezondste recepten om jouw jaar goed te beginnen.

Snel met mil frisse start

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker