Zoete-aardappelspread
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Pel en snipper de knoflook. Schil en snijd de zoete aardappel in kleine blokjes.
-
Meng de zoete-aardappelblokjes met de knoflook, olijfolie en het sesamzaad. Verdeel over de bakplaat.
-
Zet de bakplaat in de oven voor circa 10 minuten. Laat iets afkoelen.
-
Doe de blokjes zoete aardappel in een kom. Prak met een vork tot een grove spread.
Rodekool-atjar
-
Verwarm de azijn, suiker en zout in een pan tot de suiker is opgelost. Voeg de steranijs en peperkorrels toe en verwarm circa 10 minuten mee.
-
Haal de steranijs en peperkorrels uit de pan.
-
Snijd de rode kool fijn en meng met het azijnmengsel in de pan.
Kipburger
-
Verhit een pan en rooster de hamburgerbroodjes.
-
Doe per burger een eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag en verwarm voor op middelhoog vuur. Leg de Beyond Meat Burger ® Chicken Style in de pan en bak in 7 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn. Draai regelmatig om.
-
Smeer de zoete-aardappelspread op de hamburgerbroodjes. Beleg met de atjar van rode kool en de Beyond Meat Burger ® Chicken Style.
0 reacties