Stap 1:
Week de cashewnoten voor de vulling een nacht in koud water.
Bodems
Stap 1:
Vet de eenpersoonstaartringen in met een beetje kokosvet en zet ze op een plateautje met plasticfolie. Pureer in de foodprocessor de pecannoten, dadels, cacaopoeder, zout en de vanille tot een plakkerige massa. Verdeel het mengsel over de vormpjes en druk stevig aan.
Vulling
Stap 1:
Smelt de kokosolie en laat afkoelen. Voeg de geweekte cashewnoten, ahornsiroop, water en de vanille toe aan de foodprocessor. Pureer tot een gladde massa. Voeg het cacaopoeder en daarna al draaiend de kokosolie toe.
Stap 2:
Verdeel de vulling over de bodems en strijk de bovenkant glad af. Laat de taartjes minstens 2 uur opstijven in de vriezer.
Chocoladeglazuur
Stap 1:
Verwarm de kokosolie, ahornsiroop en het cacaopoeder in een pan op laag vuur totdat de kokosolie gesmolten is en er een gladde saus ontstaat. Let op: het mengsel mag niet koken.
Stap 2:
Laat het glazuur een paar minuten afkoelen. Giet een dun laagje glazuur boven op elk bevroren taartje. Laat het glazuur in ongeveer 20 minuten hard worden in de koelkast.
Stap 3:
Druk de taartjes dan uit de vormpjes. Laat de taartjes verder ontdooien voordat je ze serveert. Decoreer de taartjes eventueel met chocoladekrullen en cacaonibs.
Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.
0 reacties