Verwarm de oven voor op 170 ºC. Smelt de boter. Roer het eiwit met de poedersuiker glad. Roer de boter en daarna de bloem erdoor. Laat het beslag circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Schep een lepel beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Wrijf dit met de bolle kant van een lepel uit tot een rondje. Bak de kattentongen in circa 8 minuten goudbruin. Druk om een ijsbakje te maken het warme koekje in een eierrekje. Schep een bolletje ijs in het bakje en garneer met frambozenpuree en yoghurt.
tuilles (kattetongen)
Verwarm de oven voor op 170 ºC. Smelt de boter. Roer het eiwit met de poedersuiker glad. Roer de boter en daarna de bloem erdoor. Laat het beslag circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Schep een lepel beslag op een met bakpapier beklede bakplaat.
0 reacties