De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

truffelburger

Lange Frans maakt Truffelburger in 24Kitchen Food Truck Challenge

45 min kooktijd
Truffelburger

Een recept van

Bereidingswijze

Truffelmayonaise

Meng in een smalle, hoge litersmaat het eigeel met de mosterd, azijn en zwarte truffelpasta. Plaats nu een staafmixer in de litersmaat en zet deze, mits mogelijk, op de hoogste snelheid. Giet nu druppelsgewijs de olie erbij terwijl je continu met de staafmixer in het mengsel blijft.

Hamburger

Kneed alle ingrediënten met elkaar. Maak op smaak met het zout en de peper. Maak er gelijke stukken van en vorm hieruit hamburgers. Verwarm in een pan een laagje olie en bak hierin de hamburgers gaar.

Serveren

Snij de brioche bollen doormidden. Smeer een flinke lik van de truffelmayo op de onderste laag. Leg hierop de hamburger, gevolgd door de Parmezaanse kaas. Volg nu met de bacon en de rucola. Smeer op de onderste zijde van de andere helft van het broodje ook iets truffelmayonaise en rasp hierop wat verse truffel. Plaats nu de tweede helft bovenop de andere.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties én nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker