Kokosvulling
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de suiker, kokosrasp, eieren en eidooier door elkaar. Verdeel de kokosvulling over een ingevette en met bakpapier beklede bakvorm. Bak de koek in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Haal de koek uit de vorm en laat afkoelen. Snijd in repen van 3x10cm en laat circa 1 uur uitharden.
Afwerking
Rooster de kokosrasp in een droge pan goudbruin en laat afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie en schenk twee derde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar. Bekijk hier de video voor het tableren van chocolade. Schep de chocolade in een cornetje en spuit chocolade over de repen. Strooi voordat de chocolade stolt wat kokosrasp over de chocolade. Laat de chocolade circa 5 minuten opstijven in de vriezer.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
tropische kokosreep
Deze tropische kokosrepen zijn een heerlijke zoete traktatie!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties