Alsof een barbecue nog niet tropisch genoeg is. Deze coleslaw-variant met ananas en mango maakt je avond nóg zomerser. 

Marvin Mumu

Ingredienten

4
Personen

Basis

  • 300 gram witte kool in reepjes gesneden
  • 200 gram wortel in reepjes gesneden
  • 4 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels witte azijn
  • zout

Overig

  • 1 ananas
  • 1 mango
  • 2 theelepel rasp van een limoenschil
  • 4 eetlepels limoensap
  • zout

Extra nodig

  • BBQ of grill
  • kommetjes

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Maak de basis door de witte kool, wortel, suiker, azijn en zout goed te mengen in een kom.  

Schil de ananas, snijd deze in halve cirkels en leg deze op de hete grill tot er bruine strepen op komen. 

Schil ondertussen de mango en snijd deze in lange slierten in een kom. Voeg het limoensap, de geraspte limoenschil en wat zout toe en meng alles goed door. Voeg de basis coleslaw toe en meng alles nogmaals goed door. Snijd de ananas in grove stukken en meng deze door de salade.  

Geef je waardering

1
Tropische coleslaw