Tortilla’s
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Bestrijk de bloemtortilla’s met een beetje olijfolie. Bak de bloemtortilla’s in de oven in circa 8 minuten krokant.
Tortillataart
- Verwarm de grillpan voor.
- Snijd de courgette in plakjes. Bestrijk de plakjes met een beetje olijfolie. Gril de courgette om en om in circa 4 minuten goudbruin.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
- Pluk en scheur de basilicum in grove stukjes.
- Giet de tonijn af.
- Verbrokkel de geitenkaas.
- Verdeel de bloemtortilla’s over het aanrecht en bestrijk met de Griekse yoghurt.
- Meng in een kom de courgette, paprika, bosui, zongedroogde tomaten met scheutje aanhangende olie, basilicum, tonijn, geitenkaas en de kappertjes. Verdeel het mengsel over de tortillawraps en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Stapel de tortilla’s op elkaar tot een taart en snijd in gelijke punten.
0 reacties