Tomatenketchup

7
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Snijd de tomaten in parten. Pel en snijd de knoflook fijn. Breng de tomaten, knoflook, laurier, koriander, kerrie, suiker, azijn, mosterd en tomatenpuree op hoog vuur aan de kook. Zet het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken. Zeef de ketchup zodra het vocht verdampt is en breng op smaak met enkele druppels tabasco.

Ingredienten

4
Personen

Tomatenketchup

  • 1.5 kg tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 laurierblaadjes
  • 0.5 tl korianderpoeder
  • 1 tl kerriepoeder
  • 100 g bruine basterdsuiker
  • 230 ml rode wijnazijn
  • 1 el fijne mosterd
  • 1 el tomatenpuree
  • tabasco
Geef je waardering
7