Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Toast skagen

  • 1 rode ui
  • 4 takjes dille
  • 250 g Garnalen
  • 1 el mayonaise
  • 2 el crème fraîche
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 ambachtelijk brood
  • 1 scheutje olijfolie
  • 4 eieren
  • 100 g gemengde sla
  • zalmeitjes

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Pel en snipper de ui en snijd de dille. Meng de garnalen met mayonaise, crème fraiche, ui, dille, zout en peper. Snijd het brood in plakken, besprenkel ze lichtjes met olie en rooster ze. Kook de eieren circa 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Was de slasoorten. Prak de eieren en beleg het brood met sla en garnalensalade. Garneer het brood met het geprakte ei, zalmeitjes en een takje dille.

Dit recept komt uit de aflevering over Stockholm van het programma The Taste of Life Travel

Geef je waardering

18
Toast skagen