De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

toast skagen

Pel en snipper de ui en snijd de dille. Meng de garnalen met mayonaise, crème fraiche, ui, dille, zout en peper. Snijd het brood in plakken, besprenkel ze lichtjes met olie en rooster ze. Kook de eieren circa 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water en pel ze.

20 min kooktijd
Toast skagen

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en snijd de dille. Meng de garnalen met mayonaise, crème fraiche, ui, dille, zout en peper. Snijd het brood in plakken, besprenkel ze lichtjes met olie en rooster ze. Kook de eieren circa 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Was de slasoorten. Prak de eieren en beleg het brood met sla en garnalensalade. Garneer het brood met het geprakte ei, zalmeitjes en een takje dille.

Dit recept komt uit de aflevering over Stockholm van het programma The Taste of Life Travel

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker