De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tiffen

10 MIN
Tiffen

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Vet de bakvorm in en bekleed in met bakpapier. Smelt de boter en los de bruine suiker erin op. Meng de appelstroop en cacaopoeder erdoor. Verkruimel de koekjes tot fijne stukken, maar geen poeder. Meng samen met de rozijnen door de boter. Schep de tiffen in de bakvorm en dek af met plasticfolie of bakpapier en druk stevig aan. Laat circa 2 uur onder druk in de koelkast opstijven. Haal de plak uit de bakvorm en snijd in blokjes.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker