De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

thaise zalmsalade

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de blaadjes fijn. Meng de peper, koriander, vissaus en suiker. Snijd de zalm in dunne plakjes en marineer ze kort in de marinade. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd de avocado in repen.

20 min kooktijd
Thaise zalmsalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de blaadjes fijn. Meng de peper, koriander, vissaus en suiker. Snijd de zalm in dunne plakjes en marineer ze kort in de marinade. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd de avocado in repen. Halveer de limoen en knijp het sap uit boven de avocado. Snijd de ijsbergsla in repen. Verdeel de sla en avocado over borden en leg de zalm erop.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker